LITTLE KNOWN FACTS ABOUT تخریب ساختمان در تهران.

Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.

Little Known Facts About تخریب ساختمان در تهران.

Blog Article

بر اساس این سند، موعود شمخانی، معاون وقت منطقه آزاد اروند، گروه ساختمان‌سازی عبدالباقی را که مالک پروژه متروپل هستند، برای انجام امور اداری و مشارکت در یک پروژه ساختمانی، به شهرداری آبادان معرفی کرده است. اسناد رسیده به ایران اینترنشنال همچنین نشان از حمایت گسترده مقام‌های جمهوری اسلامی و مقام‌های محلی خوزستان از عبدالباقی دارند. بر پایه این اسناد، موعود شمخانی، معاون وقت فنی و زیربنایی منطقه آزاد اروند، در سال ۹۸ طی نامه‌ای به شهرداری آبادان، گروه مهندسین ساختمان سازی عبدالباقی را برای مشارکت در یک پروژه معرفی کرده است.

↑ «اعلام عزای عمومی در آبادان و خرمشهر». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

↑ «افزایش قربانیان حادثه متروپل به ۱۶ نفر». جام‌جم آنلاین. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

معمولاً برخی از پیمانکاران با استفاده از عدم آگاهی کارفرما با قیمت دهی پایین کار را انجام میدهند که متأسفانه کارفرما مجبور است با صرف هزینه مجدد اقدام به تخریب پیش از بازسازی کند. توصیه ما این است که تخریب را الزاماً با نظارت مهندسی انجام دهید تا از وقوع خطرات مالی و جانی جلوگیری شود. ممکن است هزینه تخریب با نظارت مهندس اندکی بالاتر رود اما در هر حال حفظ اصول ایمنی و حفاظت از جان کارگران از همه چیز مهمتر است.

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

تعدادی از عزاداران نیز مغازهٔ پدری حسین عبدالباقی مالک این ساختمان را آتش زدند.[۲۷]

↑ «راهپیمایی گسترده چهارشنبه شب مردم آبادان با ساختمان در تهران شعار «ما اشتباه کردیم که انقلاب کردیم»». رادیو فردا. ۵ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۶ مه ۲۰۲۲.

کپی رایت تمامی حقوق مادی و معنوی این سرویس (وب سایت و اپلیکیشن های موبایل) متعلق به دریچه تجربه نو (سنجاق) است.

بیش از ۵ ماه پس از ریزش اولیه متروپل، در غروب ۴ آبان ۱۴۰۱، همزمان با خیزش ۱۴۰۱ ایران و در روز حمله به حرم شاه‌چراغ، بخش دیگری از بقایای ساختمان فروریخت.

اسامی افراد محکوم‌شده عبارت بود از: امین تقوی‌فر، امیر اسماعیلی وردنجانی، عبدالرضا نادریان‌فر، سعید پارسافر، محمدقنبر دزفولی، محمودرضا شیرازی، حسین حمیدپور، علیرضا بازافت، عیسی محمدپور، خرم مولائی، مهدی ذوقی، محمد حویزاوی، فریبرز دائم‌الذکر، علیرضا بچاری، محمدحسن حیاتی، امید طه‌زاده، سیدجمال‌الدین موسوی، محسن وزیری قنات نوئی، محمدرضا صالحی وانانی و محمد خواجه‌پور.[۷۹] در آبان ۱۴۰۱، این حکم در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.[۸۰]

ساعت ۲۱ روز پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ تجمع عزاداری برای جان‌باختگان برج متروپل در فلکه طوطیا آبادان با حضور صدها نفر از مردم برگزار شد.

مقررات ملی ساختمان: قبل از مجوز شروع کار برای عملیات های تعمیرات ساختمان و تخریب ساختمان، باید بررسی های مهندسی توسط شخص ذی صلاح برای تعیین شرایط کف ها، دیوارها ، چارچوبها و اسکلت و امکان خراب شدن بدون برنامه بخشهای ساختمان صورت گیرد.

ساعت ۲۰:۳۰: تعداد کشته‌شدگان به ۶ نفر رسید. عملیات جست‌وجو و نجات توسط نیروهای هلال احمر در زیرزمین ادامه دارد.

سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، سه روز بعد از این حادثه، در پیامی درگذشت هموطنان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را تسلیت گفت:

Report this page